Προφίλ

Η εταιρεία μας «Marmor Καζάκος “Ελληνική Εταιρεία Λείανσης Μαρμάρων & Μωσαϊκών”» ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στο χώρο της λείανσης μαρμάρου τη δεκαετία του ’80 από τον Αλέξανδρο Καζάκο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να δραστηριοποιείται σε ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο αλλά και στο εξωτερικό (Αραβικές χώρες, Κύπρο κ.α) με κύριο μέλημά της να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για τις εκάστοτε κατασκευαστικές ανάγκες των πελατών της. Η εταιρεία μας απευθύνεται σε επαγγελματικούς χώρους, σπίτια κατοικημένα η μη, σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, και οποιοδήποτε άλλο χώρο με μάρμαρο η μωσαϊκό και υπόσχεται την άρτια τεχνική υποστήριξη αλλά και την γρήγορη και οικονομική εξυπηρέτησή τους.

Σήμερα η «Marmor Καζάκος “Ελληνική Εταιρεία Λείανσης Μαρμάρων & Μωσαϊκών”» είναι γνωστή για την ποιότητα και το κύρος των υπηρεσιών που προσφέρει, με καινοτόμα ποιοτικά υλικά, μηχανήματα και εργαλεία που αφορούν την επεξεργασία και την προστασία των μαρμάρων χωρίς χρήση χημικών και σκόνης(η πρώτη στην Ελλάδα που χρησιμοποίησαν  “διαμάντια” για τρίψιμο μαρμάρων με νερό χωρίς σκόνη και με το εκπληκτικό αποτέλεσμα της αποκλειστικής μας πατέντας με διαμαντόπανα).
Αυξάνοντας κάθε χρόνο τον κύκλο εργασιών της, το πελατολόγιο της, η εταιρεία μας κατατάσσεται σε μια από τις δυναμικότερες και καινοτόμες επιχειρήσεις στον κλάδο.
Θα χαρούμε πολύ να γίνουμε συνεργάτες σας και σας καλούμε να αξιοποιήσετε μαζί μας την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Γυάλισμα μαρμάρων με τη καλύτερη τεχνολογία και τη καλύτερη τεχνογνωσία 40 χρόνια κοντά σας.. 40 χρόνια εμπειρίας.. Σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.. Με τις καλύτερες τιμές της αγοράς..Για οποιαδήποτε πληροφορία σας παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα δούμε τον χώρο σας και θα βρούμε τη καλύτερη λύση για εσάς.«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ & ΜΩΣΑΙΚΩΝ» Marmor Καζάκος

Σταθερό Γραφείου: 2392306747, Fax: 2392306782, Κινητό Vodafone: 6944346100, Κινητό Cosmote: 6947638887

Διεύθυνση γραφείου: Ιωνίας 7α Περαία-Θεσ/νίκης, τ.κ. 57019

e-mail: dkazakos4@gmail.com

site: www.marmor.gr  

facebook: Marmor